Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області названі переможці Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація».
 
19-01-2010, 13:46  Влада

У Житомирській області названі переможці Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація».

 
'УДо переліку переможців Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» в Житомирській області потрапили міста Коростишів, Житомир, Радомишль і Бердичів.

Як стверджують в Управлінні, переможці конкурсу дійсно багато зробили для благоустрою приміщень, створення комфортних умов для відвідувачів, а особливо інвалідів (оснащення пандусами ...) і людей старшого віку.

14 січня відбулося засідання територіального оргкомітету з проведення Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» під головуванням заступника голови - керівника апарату Житомирської обласної державної адміністрації Станіслава Синицького і начальника управління державної служби Головдержслужби України в Житомирській області Анатолія Войналовича.

На засіданні оргкомітету було підбито підсумки перевірки достовірності інформації, викладеної в анкетах учасників Конкурсу.

Переможцями Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» в Житомирській області визнані:

у номінації «Районні державні адміністрації» - Коростишівська райдержадміністрація;

у номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади» - Державна податкова адміністрація у Житомирській області.

Друге і третє місця в номінації «Районні державні адміністрації» посіли відповідно Радомишльська і Бердичівська райдержадміністрації; в номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади» - Головне управління юстиції у Житомирській області і Контрольно-ревізійне управління в Житомирській області.

Членами оргкомітету Конкурсу відзначено хорошу роботу Барановської райдержадміністрації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!