Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В обладміністрації відбулося засідання комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру.
 
2-02-2010, 18:32  Влада

В обладміністрації відбулося засідання комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру.

 
В обладміністрації відбулося засідання комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру.


Засідання комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру.

29 січня у Житомирі заступник голови облдержадміністрації, голова комісії В.Дебой провів засідання комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру в області.


Розглянуто питання: факти групових нещасних випадків внаслідок отруєння чадним газом у м.Бердичеві; хід виконання плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в області за ІІ півріччя 2009 р.; перспективний план роботи обласної комісії з питань профілактики травматизму невиробничого характеру на 2010 р. В.Дебой зазначив, що 585 людей загинули на Житомирщині в минулому році внаслідок невиробничого травматизму; причиною загибелі майже половини (227 випадків) стали ДТП, далі йдуть пожежі (117), пригоди на воді (84) та переохолодження (68); в холодну пору року до цього переліку додаються ще й отруєння чадним газом. Для належної організації профілактики пожеж та загибелі людей на них головним управлінням МНС в області направлено органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, установам і організаціям 278 інформацій. В друкованих періодичних виданнях опубліковано 590 матеріалів, 396 розміщено на веб-сайтах, по телебаченню продемонстровано 386 відеосюжети, здійснено 1081 виступ нам районних та об’єктових радіо тощо. Здійснювався контроль за реалізацією довгострокових Програм безпеки перебування людей на водних об’єктах, які прийняті в містах обласного значення. У листопаді проведені перевірки готовності аварійно-рятувальних служб до дій за призначенням та реагування на надзвичайні ситуації (події) в осінньо-зимовий період 2009-2010 рр. На базі обласної комунальної спеціальної аварійно-рятувальної служби проведене тренування служб та формувань щодо організації пошуку та рятування рибалок у зимово-весняний період на річках та водоймах тощо.
politics.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!