Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
В Олевському районі перекинувся мікроавтобус з причепом

На світанку 1 грудня на 242 км автошляху Київ – Ковель – Ягодин, поблизу села Кам’янки, у зв'язку з не сприятливими погодними умовами на автошляху не втримався мікроавтобус з причепом і з'їхав у кювет, водій отримав травми.
 
На автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Дідовичів фура на пішохідному переході збила 9-річну дівчинку

26 вересня на автошляху Київ-Чоп поблизу с. Дідовичів Новоград-Волинського району 21-річний житель м. Краматорська, керуючи автомобілем «DAF» на пішохідному переході скоїв наїзд на 9-річну дівчинку.
 
В с. Нова Чорторія Житомирського району під час пожежі загинув чоловік

Рано вранці 22 вересня до Служби порятунку «101» зателефонували сусіди свідки події і повідомили про пожежу в 2-х поверховому житловому будинку в с. Нова Чорторія Житомирського району.
 
На вулиці Жуйка мотоцикліст "вїхав" в Mercedes Vito

14 вересня близько 19:10 по вулиці Жуйка у м. Житомирі сталася ДТП за участю мотоцикла та автомобіля «Mercedes Vito». В наслідок аварії водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травматологічного відділення лікарні
 
В Житомирській області грибники знайшли боєприпаси замість грибів

В понеділок 13.09.2021 Група піротехнічних робіт ДСНС регіону знищила два боєприпаси часів минулих війн, знайдені біля хутора Мічуріна Житомирського району та у м. Радомишль.
 
Біля Кмитова впав приватний літак що обробляв поля

В соціальних мережах очевидці повідомляють що за 200-300 метрів від житлових будинків впав невеликий літак що обробляв поля.
 
1 вересня школяр на велосипеді потрапив під колеса легковика

Першого вересня близько 17 години в с. Тетерівці Житомирського району 10-річний хлопчик на велосипеді потрапив під колеса легковика. У результаті пригоди він отримав тілесні ушкодження.
 
Материалы для наружной рекламы от компании АВЕРС
От качественной рекламы во многом зависит успешность бренда или компании, а качество объявлений, баннеров и растяжек во многом связано с характеристиками использованных в ней материалов. Особенно это касается наружной рекламы, которая испытывает на себе все негативных природных факторов, начиная от дождя и перепадов температур, заканчивая ураганами.
 
Как развестись через ЗАГС?
Бракоразводными процессами занимается суд, а время ожидания растягивается до 3-х месяцев. Есть более простой способ – это развод через ЗАГС. В таких вопросах надо обратиться в специальные конторы, которые предлагает услуги квалифицированных адвокатов.
 
Зовнішнє незалежне оцінювання та етика

Перехід до зовнішнього незалежного оцінювання в Україні став великим кроком в освітній галузі, який забезпечує рівні можливості для вступу до вищих навчальних закладів багатьом учням. Ця практика давно вже поширена у світі, і добре себе зарекомендувала, адже на основі результатів такого оцінювання, значно легше простежити тенденції навчання та розробляти і створювати методи та стратегії його покращення.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!