Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі під час занять померла 12-річна школярка.
 
11-03-2010, 15:27  Випадки

У Житомирі під час занять померла 12-річна школярка.

 


У Житомирі під час занять померла 12-річна школярка.

У Житомирі під час занять померла 12-річна школярка.


Вчора, 10 березня в житомирській школі № 22 сталася трагедія. Під час занять померла 12-річна дівчинка.

Як повідомив начальник управління освіти Житомира Валентин Арендарчук: «Дівчинка померла на перерві».

Начальник управління охорони здоров'я Житомирського міськвиконкому Микола Суслик повідомив, що в 9.33 до швидкої допомоги надійшов виклик від вчителів про те, що учениці стало погано. Лікарі приїхали до 9.47 і почали надавати допомогу. Буквально тут же була викликана і друга спеціалізована бригада, яка проводила реанімаційні заходи. Врятувати дитину не вдалося - раптова смерть.

Микола Суслик також повідомив, що дитина знаходилася на диспансерному обліку - у дівчинки був складний комбінований порок серця. У дворічному віці її направили на консультацію до інституту серцево-судинної хірургії в Києві, лікарі оперативне лікування не пропонували.

У Житомирі школярка перебувала на диспансерному обліку у кардіолога. Дівчинка була в спеціальній групі з фізкультури, і з фізичними навантаженнями її смерть не пов'язана.

За словами начальника управління, за попередніми даними, причиною смерті учениці стала гостра серцева недостатність. Точніше про причину смерті можна буде сказати після проведення судово-медичної експертизи, яка в таких випадках проводиться обов'язково.

Я однокласник Насті.Вона завжди була спокійна нікому ніколи не зробила зла.В школу вона приходила в бідній одежі.Найбільше Настя любила малювати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!