Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вибух газу в Бердичеві.
 
14-03-2010, 11:02  Випадки

Вибух газу в Бердичеві.

 
Вибух газу в Бердичеві. Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом недбалості.

Вибух газу в Бердичеві.

Вчора, 13 березня прокуратурою міста Бердичева було порушено кримінальну справу за частиною 2 ст.367 (посадова недбалість) КК України за фактом неналежного виконання посадовими особами Бердичівського управління по експлуатації газового господарства своїх посадових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області з посиланням на інформацію прокурора Бердичева Ігоря Денисенко.

Згідно з інформацією Денисенко, 13 березня близько 15.30 в Бердичеві стався вибух побутового газу в квартирі двоповерхового будинку по вул. МЮДа.
Вибух газу в Бердичеві.


В результаті вибуху загинула жінка, зруйнована квартира, в якій стався вибух і частково пошкоджено ще чотири квартири.
За попередніми висновками фахівців, причиною вибуху є несправне газове обладнання, яке призвело до витоку побутового газу та утворення газоповітряної суміші в невеликій концентрації, яка вибухнула.

У ході перевірки встановлено, що посадові особи Бердичівського управління по експлуатації газового господарства не належним чином поставилися до виконання своїх обов'язків з контролю за справністю газового обладнання та дотриманням правил користування газом у цій квартирі, що спричинило смерть людини і заподіяння майнової шкоди.

Зараз всіх мешканців будинку відселено, забезпечено їх проживання та харчування, біля будинку міліція організувала цілодобове чергування.

Як повідомила прес-служба Головного управління МНС в Житомирській області, вибух, внаслідок якого загинула 44-річна жінка, стався в трикімнатній квартирі двоповерхового житлового будинку. Всього в будинку 18 квартир.
Вибух газу в Бердичеві.


У постраждалій квартирі вибиті всі вікна, зруйновано горищне перекриття над кухнею, ванною, житловою кімнатою.

Зруйновано стіни між квартирами № 14 та № 12, № 14 і № 17.

Також в квартирі № 17 обрушилося перекриття над житловою кімнатою. У зовнішній несучій стіні утворилася тріщина близько 5 см. На місці події працюють рятувальники СДПЧ-9 міста Бердичів та оперативна група облуправління МНС.

Вибух газу в Бердичеві.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!