Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Медики Бердичева врятували чоловіку повністю відірвану руку!
 
6-04-2010, 09:48  Випадки / Медицина

Медики Бердичева врятували чоловіку повністю відірвану руку!

 
'Медики


У Бердичеві Житомирської області медики провели унікальну операцію і врятували чоловіку повністю відірвану руку!

Про це в інтерв'ю Бердичівському телеканалу «Вік» повідомив завідувач ортопедичного відділення Бердичівської міської лікарні Микола Черевко.

За його словами, «унікальну операцію провели бердичівські медики 23 березня за участю своїх житомирських колег: жителю села Бистрик Бердичівського району вони врятували руку».

Як повідомив Черевко, «коли постраждалого привезли до лікарні, кінцівку з тулубом з'єднував лише невеликий шматок шкіри». «Проте Анатолію - всього 36 роки, та й рука права, тому лікарі вирішили ризикнути», - додав Черевко, пише УНІАН-Здоров'я.

Він також уточнив, що «на операційному столі у хворого був виявлений перелом обох кісток правого передпліччя, розрив всіх м'язів-згиначів і розгиначів, а також пошкодження судинно-нервового пучка, зокрема, повний розрив променевої артерії».

Черевко зазначив, що хворий залишається в лікарні. Його стан медики розцінюють як середньої тяжкості. Він підкреслив, що лікарі мають всі підстави сподіватися на те, що рука буде врятована, а 80% її функцій збережуться.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!