Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вінок, який впав на Януковича, продадуть на аукціоні
 
21-05-2010, 13:21  Випадки

Вінок, який впав на Януковича, продадуть на аукціоні

 
Вінок, який впав на Януковича, продадуть на аукціоні

У четвер, 27 травня, пройде аукціон, на якому продадуть вінок, який впав на Президента України Віктора Януковича на Могилі невідомого солдата в Києві.
'Вінок,

Торги проведе партія Братство.

"Надходять численні заявки на участь в аукціоні з продажу вінка, що впав на Януковича. У тому числі від відомих художників, зокрема від художника Ройтбурда, відомого політолога Кості Бондаренка та інших. Заявки на участь в аукціоні подали ряд іноземних посольств і Пінчук Арт Центр. Ці заявки ретельно перевіряються. ", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Гроші отримані від продажу підуть на захист одеських політв'язнів Олексія Макарова та Віталія Краснощока, які були арештовані на марші пам'яті Максима Чайки в Одесі і вже другий місяць перебувають у місцевому СІЗО.

Стартова ціна вінка - 8 000 грн. Заявки на участь приймаються за адресою bratstvo@bratstvo.info


Нагадаємо, відео Януковича з вінком побило всі рекорди українського інтернету. Тільки за перших 18 годин відео на YouTube переглянули понад 700 тисяч разів.

Раніше повідомлялося, що російські пошуковики та соціальні мережі видалили відео з падінням вінка на Президента України.

В Україні, незважаючи на те, що після інциденту працівники прес-служби Президента просили журналістів не давати кадри з падінням вінка в ефір, відео було продемонстровано на Новому каналі, ТРК Україна, 5 каналі, СТБ і ТВі. Як писали ЗМІ, це повернуло в нове русло дискусію про свободу слова в країні.
За матеріалами «Журнал Житомира».


Пінчук Арт центр напевно хоче зробити воскову фігуру з вінком. laughing


wink


ахаха)))весело))

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!