Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області Жигулі збили 7-річну велосипедистку
 
9-10-2009, 17:26  Випадки

У Житомирської області Жигулі збили 7-річну велосипедистку

 
'У

8 жовтня близько 18.20 в пгт. Червоноармейськ Житомирської області, на вул. Карла Маркса, 30-річний водій автомобіля ВАЗ-21063, житель Червоноармейського району, зробив наїзд на 7-річну велосипедистку, місцеву мешканку, яка рухалася в попутному напрямі і різко змінила напрям руху в ліву сторону перед автомобілем. Про це повідомляє УГАЇ УМВС України в Житомирської області.

В результаті ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження і доставлена у відділення інтенсивної терапії Червоноармейськой центральної районної лікарні.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до батьків: основою виховання дисциплінованих учасників дорожнього руху залишається все ж сім'я. Тому необхідно з раннього дитинства виучувати дітей дорожній грамоті, пояснюйте їм, до яких трагічних наслідків може привести невиконання Правил дорожнього руху. Не дозволяйте дітям користуватися вело-і мототранспортними засобами, якщо вони не досягли певного віку. Пам'ятаєте, що дисципліна і безпека дітей на вулиці починається, перш за все, з дисципліни дорослих. Найбільшу силу переконання для неповнолітніх повинен мати приклад старших.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!