Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Двоє намагалися в'їхати в нічний клуб на іномарці!
 
14-06-2010, 15:50  Випадки

Двоє намагалися в'їхати в нічний клуб на іномарці!

 


Двоє намагалися в'їхати в нічний клуб на іномарці!


Двоє намагалися в'їхати в нічний клуб на іномарці!


У Бердичеві відбулася чергова шокуюча подія - двоє на іномарці Опель бордового кольору випадково (?) заїхали на сходинки в один з нічних клубів Бердичева. Пригода сталася у ніч з суботи на неділю близько 24.00. У натовп людей, що стояли на сходинках, які відпочивали в нічному клубі, буквально влетіла іномарка поранивши трьох осіб. Водій іномарки спробував виїхати з місця події, проте збуджений натовп людей зупинив машину і спробував вчинити самосуд.


У відповідь люди в машині закрили всі двері, що зупинило натовп на декілька секунд. Потім юрба стала бити автомобіль і витягати з нього водія і пасажира, завдаючи їм легкі і не дуже тілесні ушкодження. На автомобілі пробили всі колеса і побили скло, після чого натовп трохи охолов - приїхали представники правоохоронних органів Бердичева. Постраждалим у пригоді відвідувачам клубу була надана перша медична допомога прямо в клубі, а винуватці події відбули разом зі співробітниками міліції у невідомому напрямку, після того як евакуатор відвіз побиту іномарку. За інформацією очевидців, яку журналісти Бердичева ділового не змогли підтвердити, водій іномарки та його пасажир були в стані алкогольного сп'яніння.

Валентин Бортник
За матеріалами «Бердичів діловий»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!