Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві вночі підпалили автомобіль керуючого банком.
 
16-06-2010, 19:34  Випадки

У Бердичеві вночі підпалили автомобіль керуючого банком.

 


У Бердичеві вночі підпалили автомобіль керуючого банком.

'У


Як стало відомо з джерел в правоохоронних органах міста Бердичів, сьогодні близько другої години ночі невідомі підпалили автомобіль керуючого одного з комерційних банків Бердичева.

Поки ще немає висновку пожежної експертизи, тому офіційно говорити про умисний підпал рано. Тим не менше, всі непрямі ознаки говорять про те, що це було не самозаймання автомобіля, а саме підпал.


Машина перебувала на стоянці у дворі однієї з висоток в мікрорайоні парк Гагаріна. Поруч стояло ще кілька автомобілів мешканців будинку. У момент спалаху дружина управляючого банку почула незрозумілий шум на вулиці, і визирнула з балкона на подвір'я. Її очам постав палаючий на стоянці автомобіль. Коли власник авто вибіг на вулицю, вогонь вже розповсюдився по моторному відсіку, і палахкотіло праве переднє колесо. Не дивлячись на те, що вогонь швидко загасили, автомобілю завдано серйозного збитку на декілька тисяч доларів США.

Після заключення пожежних експертів міліція вирішуватиме питання про порушення кримінальної справи.

Є інформація, що за повідомлення про особу або осіб, які підпалили автомобіль сьогодні вночі в парку Гагаріна, можна отримати гідну винагороду.

Валентин Бортник
За матеріалами «Бердичів діловий».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!