Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жінка годувала грудьми … за кермом.
 
17-06-2010, 09:54  Випадки

Жінка годувала грудьми … за кермом.

 

Жінка годувала грудьми … за кермом.



0


У Німеччині поліція затримала жінку, яка їхала на своєму автомобілі з дуже великою швидкістю і при цьому ... годувала дитину грудьми. За даними газети Spiegel, цій пані нещодавно виповнилося 47 років, а її малюкові вже 1,5 року. За словами поліцейських, жінка їхала по трасі на високій швидкості, не була пристебнута ременем безпеки і тримала в себе на грудях дитину, яка смоктала груди!

Найцікавіше, що сама водійка впевнена, що вона робила все правильно - дитина хотіла їсти, вона її й нагодувала. Адже під час поїздки дама не порушила ніяких пунктів правил дорожнього руху. Однак німецька поліція збирається їй пред'явити звинувачення в небезпечному водінні.

Взагалі треба зазначити, що багато водіїв під час руху роблять речі, які можуть здивувати навіть бувалих поліцейських.

0



Згідно з останнім опитуванням, яке було проведено в шести країнах світу (у тому числі і в Росії), 72% водіїв їдять під час руху, 28% шлють знайомим SMS-повідомлення, 13% зізналися, що вони накладають макіяж, а 5% взагалі голяться за кермом! Мало того, 15% шоферів час від часу займаються на дорозі ..

Жінка годувала грудьми … за кермом.



сексом чи діями сексуального характеру.
За матеріалами auto.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!