Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житель Житомирської області зловив гігантського сома вагою 52 кілограми.
 
17-06-2010, 17:28  Випадки

Житель Житомирської області зловив гігантського сома вагою 52 кілограми.

 
Житель Житомирської області зловив гігантського сома вагою 52 кілограми.


Ігор Ковальчук, житель міста Бердичів, Житомирської області, піймав на річці Південний Буг (Вінницька обл) двометрового сома вагою 52 кілограми.


Житель Житомирської області зловив гігантського сома вагою 52 кілограми.



14 червня в понеділок, бердичевлянин відправився на рибалку до Вінницької області на річку Південний Буг. Але не на просту риболовлю з вудками і меланхолійним сіпанням поплавця, а на справжнє підводне полювання, - пише Денис Заремський.

Будучи завзятим рибалкою, Ігор Владиславович сподівався на гарний улов, але результат перевершив всі його очікування, ставши несподіванкою не тільки для нього, але і для всіх очевидців події.

В процесі свого підводного полювання йому вдалося підстрелити гігантського сома довжиною 192 сантиметри і вагою в 52 кілограми!

Сом - самий великий прісноводний хижак, який мешкає на дні омутів або захаращених річкових ям, і майже все своє життя проводить на одному місці (лежить в ямі, або заривається в мул), якщо тільки надзвичайні обставини не змусять його шукати інше місце.

Так що, житель нашої області, може по праву пишатися тим, що йому вдалося виявити цю махину на дні річки, і його улов цілком можна назвати рекордним, оскільки частіше всього вдається зловити сома вагою всього в 10-20 кг.

Однак подібні розміри не є рекордними, адже представники сімейства сомів можуть досягати 5 метрів в довжину і мати вагу в межах 300 кілограм.

За матеріалами « Бердичів діловий».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!