Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У центрі Житомира дівчина «замінувала» піцерію
 
18-06-2010, 13:39  Випадки

У центрі Житомира дівчина «замінувала» піцерію

 


У центрі Житомира дівчина «замінувала» піцерію.


0




Повідомлення про те, що десь щось заміновано, останнім часом надходять до міліції Житомира із завидною регулярністю.


Позавчорашній вечір «порадував» - невідомі «замінували» піцерію на вулиці Київській. Як водиться, ніяких вибухових пристроїв не було знайдено, тривога виявилася помилковою.

Цього разу «жартівниця», (а це була жінка) надійшла досить нетрадиційно. Замість того, щоб скористатися телефоном, вона повідомила про вибухівку в кафе особисто. Щоправда, перед цим «прикинулася» звичайної відвідувачкою - щось замовила й навіть посиділа за столиком. Можливо, у неї виникли претензії до кухні, або просто обслуговування не сподобалося. Залишаючи кафе, вона повідомила офіціанткам «радісну» новину.

Дівчата - працівниці піцерії не стали гадати, чи все у жінки в порядку з головою, і викликали міліцію.

Майже дві години цілий квартал Київської, від Московської до Хлібної, перекривали працівники ДАІ. У кафе працювали кінологи, оперативники, криміналісти і маса інших служб. На вулиці чергували МНСники, наряди ППС, «Беркут», служба охорони.

Ймовірно, незабаром «жартівницю» затримають. Дівчата її запам'ятали, а камера відео спостереження, встановлена в банку по сусідству, контролює не тільки вхід до банку, але і в кафе. Відеозапис співробітники міліції вилучили.
Автор статті: Діана Мінаєва
За матеріалами RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!