Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Колишній «молочник» виручив $ 1,3 мільйона за продаж високих посад!
 
30-06-2010, 09:59  Випадки

Колишній «молочник» виручив $ 1,3 мільйона за продаж високих посад!

 

Колишній «молочник» виручив $ 1,3 мільйона за продаж високих посад!


Колишній «молочник» виручив $ 1,3 мільйона за продаж високих посад!



У столиці затримали шахрая, який, представляючись великою «шишкою» з Адміністрації президента, обдурив людей на більш $ 1,3 млн. і 250 тисяч гривень.

Як повідомили в столичному главку міліції, «чиновника» стали шукати після скарг і нещодавно затримали з порцією кокаїну працівники ВБНОНу. Про це пише Сегодня.

«Це солідний чоловік на дорогому автомобілі, таких у нього було кілька, на дружину оформлений будинок під Києвом і квартира в Києві, він добре і грамотно говорить, пристойно одягнений. Він так умів входити в довіру, що постраждалі навіть не вимагали ніяких документів, що підтверджують його посаду », - розповів начальник ЦГЗ главку столичної міліції Володимир Поліщук.

Представляючись далеко не останнім працівником Адміністрації, він обіцяв за певну суму допомогти з придбанням земельних ділянок, нерухомості, купити конфісковані автомобілі, працевлаштувати в «тепленьке» місце в держструктурах.

Більше всіх «попала» одна жінка, якій шахрай за $ 580 тисяч пообіцяв посаду заступника голови правління в «Нафтогаз України», а на додачу - три конфіскованих «Мерса» і земельну ділянку у Ворзелі.

За $ 220 тисяч він запропонував одному киянину оформити у власність цокольний поверх у будинку на вулиці Раєвського, а за $ 192,5 тисяч - три «Тойоти» та «Лексус» з президентського автопарку плюс 4 невеликі ділянки у Віті-Поштовій.

Були факти шахрайства та подрібніше - за $ 10 тисяч він обіцяв крісло на Банковій.

Чоловік був судимий: наприкінці 90-х керував молокозаводом, і його посадили за розкрадання держмайна на 10 років, але він достроково вийшов у 2002 році.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!