Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На півдні України з'явилися перші жертви каракуртів
 
30-06-2010, 15:56  Випадки

На півдні України з'явилися перші жертви каракуртів

 

На півдні України з'явилися перші жертви каракуртів



На півдні України з'явилися перші жертви каракуртів




26 червня з с. Фрундзе (Генічеський р-н) в центральну районну лікарню поступила дівчина 1981 р.н., з діагнозом «укус каракурта в праве передпліччя»

26 червня з с. Фрундзе (Генічеський р-н) в центральну районну лікарню поступила дівчина 1981 р.н., з діагнозом «укус каракурта в праве передпліччя», повідомив сайт Pskherson.com.ua з посиланням на прес-центр ГУ МНС у Херсонській області.

Згідно з повідомленням, 29 числа стан потерпілої різко погіршився. Зараз дівчина знаходиться в реанімаційному відділенні, у важкому стані.

На тварин і людей каракурт зазвичай не нападає, якщо його не турбувати. Укуси самки можуть бути смертельними для людини і таких тварин, як верблюд або кінь. Самець же, маючи набагато менші розміри, небезпеки для людини не представляє, оскільки не може прокусити досить товсту шкіру людини. Не представляє він небезпеки і для тварин в такому ступені, як самка. Число укусів каракуртом людей і тварин підвищується якраз в періоди міграцій самок в червні і липні.

Отрута каракурта не тільки в 15 разів сильніша за отруту однієї з найстрашніших змій - гримучої змії, але й взагалі є однією з найбільш отруйних речовин, що мають органічне походження, на Землі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!