Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Миколаєві зносять біг-борди злісного неплатника з Житомира
 
7-07-2010, 14:55  Випадки

У Миколаєві зносять біг-борди злісного неплатника з Житомира

 

У Миколаєві зносять біг-борди злісного неплатника з Житомира


'У



У Миколаєві КП «Бюро естетики міського середовища» проводить черговий демонтаж рекламних конструкцій. Першими «ластівками» стали біг-борди, встановлені на перетині пр. Леніна і вул. Маршала Василевського (зупинка «дев'ята» по пр. Леніна).


Як пояснив кореспонденту «Новини N» заступник директора «Бюро естетики» Олександр Мінаєв, виконком міськради анулював дозволи на розміщення рекламних конструкцій, виданих житомирській фірмі. Їй належать близько 40 рекламоносіїв в Миколаєві. Протягом довгого періоду часу за них не надходила оплата, заборгованість зросла до 70 тис. гривень.


У загальній складності, під знос піде більше 30 біг-бордів і сіті-лайтів. Розташовані вони в самих різних місцях: Херсонське шосе, вул. Космонавтів, пр. Героїв Сталінграду, Намив, пр. Леніна, вул. Чигрина, пр. Жовтневий і т.д.


Демонтаж буде проведений протягом декількох днів. За сьогодні планується «зняти» до десяти біг-бордів, решта - завтра і післязавтра, поки не будуть прибрані всі.

'У



А. Мінаєв також повідомив, що на фірму-боржника готується судовий позов з метою стягнення суми заборгованості.


Демонтовані конструкції будуть вивезені на склад. Якщо фірма захоче повернути їх собі назад, вона зобов'язана буде сплатити витрати за демонтаж.

За матеріалами novosti-n.mk.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!