Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житель Новоград-Волинського отримав 5 років за несплату 2 млн грн податків
 
14-07-2010, 09:48  Випадки

Житель Новоград-Волинського отримав 5 років за несплату 2 млн грн податків

 
Житель м. Новоград-Волинського (Житомирська обл.) засуджений на 5 років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на 3 роки за ухилення від сплати податків з доходів фізичних осіб.


0



Як повідомляє прес-центр Державної податкової адміністрації в Києві у вівторок, досудове слідство встановило, що громадянин Ш. протягом 2 років отримував дохід від продажу власного майна (комп'ютери, принтери, факси та ін) одному із столичних ТОВ. Загальний дохід продавця оргтехніки склав близько 15 млн грн. Проте декларацію про дохід в податкову адміністрацію він не подав.

Як виявилося, чоловік не сплатив близько 2 млн грн податку з доходів фізичних осіб.

Відносно громадянина Ш. порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків, якщо вони призвели до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах). Він засуджений на 5 років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на 3 роки.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!