Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські пікетники прикували себе ланцюгами до воріт Генпрокуратури
 
22-07-2010, 14:29  Випадки

Житомирські пікетники прикували себе ланцюгами до воріт Генпрокуратури

 
З вчорашнього дня, біля Генеральної прокуратури України в Києві чотири жителя Житомира прикували себе ланцюгами на знак протесту проти прокурорського та міліцейського свавілля, яке панує в країні.

'Житомирські



Стоять три жінки і один чоловік. Всі з Житомира.

Мати, сина якої міліціонери замучили до смерті. Алла Шпортко, чию доньку ось-ось посадять до в'язниці за сфабрикованою справою. Там же Тетяна Барановська, у якої вкрали всі заощадження. Представник громадської організації, протестує проти розкрадання комунальної власності в Житомирі.

На одному з плакатів написано: "Органи! Руки геть від житомирського журналіста Віктора Котенко!".

"Пресували жінок п'ять міліціонерів у цивільному. Один з них представився і показав посвідчення - це заступник начальника райвідділу міліції Печерського району Києва. Решта представитися категорично відмовилися. Співробітники міліції наполегливо вимагали, щоб жінки забралися геть. В іншому випадку загрожували застосувати силу", - пише Віктор Котенко, газета Свобода.

Жінок залякують, погрожують порушити кримінальні справи, забороняють робити фотознімки.

"Ніч минула в муках, але без крові. Дві жінки відпочили без ланцюгів, одна з них прикувала себе вранці, інша стоїть поруч. Третя, Тетяна Барановська, так і залишається прикутою другу добу - без їжі, без води і без туалету." Швидка "чергує поруч. Четвертий революціонер вже у Житомирі", - передає В. Котенко.

Пікетникам ясно дали зрозуміти, що вони абсолютно нічого не доб'ються і можуть їхати додому.

За матеріалами "Журнал Житомира"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!