Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житель Житомирської області намагався в купі гною перевезти контрабанду через кордон
 
13-08-2010, 13:39  Випадки

Житель Житомирської області намагався в купі гною перевезти контрабанду через кордон

 
Охоронці рубежів Житомирського прикордонного загону продовжують ефективно вести боротьбу з контрабандною діяльністю на державному кордоні як у пунктах пропуску так і за ними, незважаючи на зухвалість і хитрість, постійну зміну тактики дій протиправних елементів.

Про це повідомляє Віктор Вирва, співробітник прес-служби Північного регіонального управління державної прикордонної служби України.

Житель Житомирської області намагався в купі гною перевезти контрабанду через кордон



На ділянці відділу прикордонної служби Копище, що знаходиться в Олевському районі Житомирської області, прикордонниками було виявлено сліди підходу до державного кордону 2-х невідомих.

Невдовзі в результаті прихованого несення служби за 5 метрів від лінії державного кордону затримано тридцятирічного громадянина України мешканця селища Копище на гужовому возі, який рухався польовою дорогою з боку населеного пункту Копище в напрямку державного кордону.

У ході проведення огляду воза, під купою органічного добрива, прикордонниками виявлено 4 туго набитих сумки з текстильними виробами (штани, кофти та футболки) на суму 76 тис. гривень.

Житель Житомирської області намагався в купі гною перевезти контрабанду через кордон



Даний текстиль люди намагалися доставити в Білорусь, з метою отримання незаконного заробітку.

Громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України, товар переданий представникам Житомирської митниці.






За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!