Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області старенька готувала сніданок: згорів будинок і все навколо
 
16-08-2010, 18:21  Випадки

У Житомирській області старенька готувала сніданок: згорів будинок і все навколо

 
Як повідомляє прес-служба головного управління МНС України в Житомирській області, 15-го серпня в селі Забране Малинського району сталася пожежа. Невгамовний вогонь розгулявся в будинку подружжя пенсіонерів і згодом перекинувся на господарчу будівлю, залишивши їх без даху над головою господарства. Було 8:00 ранку, жінка поралася біля газової плати, готуючи чоловікові сніданок і не відчувала запаху газу, який виходив з несправного крана.

У Житомирській області старенька готувала сніданок: згорів будинок і все навколо



Це і стало причиною виникнення вогню, який спалахнув і відразу ж почав господарювати в будинку, пожираючи все на своєму шляху.

Всього за минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби "101" надійшло 122 повідомлення про надзвичайні події або загрозу. Серед них 59 пожеж, 15 дорожньо-транспортних пригод, 6 повідомлень про події на воді, 16 випадків травматизму і 7 повідомлень про виявлення і знищення вибухонебезпечних предметів.

Всього під впливом різних факторів в області 19 осіб загинуло і 31 травмовано.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!