Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У лондонському метро некерований потяг без машиніста проїхав шість станцій
 
17-08-2010, 10:29  Випадки

У лондонському метро некерований потяг без машиніста проїхав шість станцій

 
У лондонському метро некерований спецпотяг техобслуговування без машиніста проїхав шість станцій. Поїздка повністю автоматизованого поїзда тривала 13 хвилин. У цей час персонал метро в екстреному режимі "розчищав" шлях, по якому рухався поїзд, перенаправляючи потяги з пасажирами на альтернативні шляхи, передає ВВС.

0



Як повідомляється, автоматизований поїзд, який використовувався службою техпідтримки лондонської підземки для усунення несправностей на шляхах, з невстановленої причини почав рухатися в південному напрямку по Північній лінії в районі станції Archway. Зупинився некерований поїзд лише ближче до центру міста, в районі станції Warren Street, так як після цієї станції колії йдуть по похилій вгору. Диспетчери лондонського метро оперативно зреагували на ситуацію, і, перемикаючи стрілки, направили потяг до вокзалу Charing Cross, а всі пасажирські поїзди - через лондонський Сіті.

За словами персоналу лондонської підземки, всі 13 хвилин руху некерованого поїзда диспетчери були в напрузі, тому що ситуація могла обернутися катастрофою, адже зіткнення з пасажирськими поїздами вдалося уникнути практично дивом. У даний момент ведеться розслідування події. Як повідомили в адміністрації Лондонського метрополітену, поки причини некерованого руху "оскаженілого" поїзду не встановлені, використання всіх інженерних потягів даного типу тимчасово призупинено.

За матеріалами РБК-Україна

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!