Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » А "Тала вода" дійсно тала?
 
22-09-2010, 00:12  Випадки

А "Тала вода" дійсно тала?

 
Водовози компанії «Тала вода» крадуть воду з приватних колодязів у Бердичеві?

А "Тала вода" дійсно тала?



Мешканці приватного сектору в місті Бердичів звернулися до місцевих журналістів з інформацією про те, що на одній з вулиць, з особистого колодязя невідомі ночами крадуть воду. Господарям навіть довелося закрити колодязь на замок.

Як виявилося, власники колодязя повісили замок для того, щоб на довірливості бердичівців не наживалися занадто хитрі підприємці, які використовують скандали навколо якості Бердичівської води для наповнення своєї кишені і отримання прибутку на рівному місці, без витрат і капіталовкладень, - пише Денис Заремскій, Діловий Бердичів.

Не одноразово тихо вночі до цього колодязя під'їжджала машина однієї відомої фірми з продажу води, і її співробітники за допомогою шланга і насоса викачували воду з криниці в цистерну на машині.

За коментарям свідків на бочці водовоза було написано "Тала вода". А здивовані господарі мовчки спостерігали за цим процесом з вікон свого будинку, боячись втручатися.

При цьому, в житомирському офісі компанії "Тала вода" повідомили що вартість доставки бутильованої води 18,9 літрів дорівнює 18 гривень. Воду розливає Житомирське міське споживче товариство.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!