Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 45-річний житомирянин організував на кухні міні-цех з виробництва самогону.
 
23-09-2010, 00:03  Випадки

45-річний житомирянин організував на кухні міні-цех з виробництва самогону.

 
З початку року в Житомирі Богунським райвідділом міліції притягнуто до адміністративної відповідальності 424 особи за виготовлення самогону.

45-річний житомирянин організував на кухні міні-цех з виробництва самогону.



Про це повідомляє Марина Вітвіцька, Богунський РВ УМВС України в Житомирській області

Не може не викликати занепокоєння нинішня ситуація з значним вживанням спиртних напоїв, що для деяких жителів Житомира стало практично нормою існування. Страхітливим фактом є й те, що спиртне служить постійним супутником майже кожного злочинного діяння. Помічниками у цьому стають заповзятливі хазяїн і хазяйка, які займаються домашнім виробництвом вогненної води.

За словами начальника відділу дільничних інспекторів міліції Богунського райвідділу УМВС України в Житомирській області Олега Петлюка, міліція систематично проводить профілактичні і практичні заходи щодо протидії самогоноваріння і пияцтва.

Нещодавно в одній з багатоповерхівок по вулиці Малікова дільничні інспектори міліції виявили таке домашнє виробництво. Кухня 45-річного житомирянина нагадувала міні-цех з виробництва самогону. Чоловік вирішив, що продаж вогненної води домашнього виробництва допоможе йому підняти своє матеріальне становище. Але такий спосіб заробітку не знайшов відгуку і схвалення у сусідів, яким порядком набридли постійні п'яні черги біля будинку. Працівники міліції припинили такий бізнес.

При проведенні огляду житла підприємливого житомирянина було знайдено 140 літрів закваски самогону , 4 літри самогону та самогонний апарат, які він, не чекаючи гостей, не встиг заховати. Все вищезгадане правоохоронці прилюдно вилили в каналізаційний люк на подвір'ї будинку.

Слід зазначити, що громадський осуд - не єдине покарання для таких горе-підприємців. Кримінальним кодексом України за заняття забороненими видами господарської діяльності визначено покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень.

«Крім того, з початку року працівниками відділу дільничних інспекторів міліції Богунського РВ УМВС України в Житомирській області, - розповідає Олег Петелюк, - до адміністративної відповідальності за виготовлення самогону без мети збуту було залучено 424 людини, ще по двадцяти фактами порушені кримінальні справи. Також вилучено 310 літрів горілки домашнього виробництва, 1350 літрів закваски самогонної і 20 самогонних апаратів.

Робота з протидії самогоноваріння триває, і сподіваємося, що наведені факти змусить задуматися охочих розбагатіти на людському здоров'я і нещастя.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!