Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ображений клієнт заклав вхід до банку цеглою
 
27-09-2010, 21:53  Випадки

Ображений клієнт заклав вхід до банку цеглою

 
Ображений клієнт британського банку Barclays заклав цеглою вхід у відділення банку, після того як йому було відмовлено у видачі кредиту.

Ображений клієнт заклав вхід до банку цеглою


Девелопер Кемерон Хоуп, зневірившись від безнадійності всупереч свого прізвища (Hope - по-англійськи "надія"), за підтримки місцевих друзів-бізнесменів заклав вхідні двері у відділення банку бетонними блоками, спорудивши імпровізовану стіну розміром 2,4 на 1,2 метра.

На свіжій кладці чоловіки розвісили плакати, що викривають "жадібність" британських банків, включаючи не тільки Barclays. "Банки душать відновлення економіки після кризи, відмовляючись кредитувати бізнес. Наше терпіння лопнуло", - так прокоментував стихійну акцію протесту 59-річний Хоуп.

Акція протесту, однак, тривала недовго: після того як поліція пригрозила заарештувати "будівельників-любителів", вони демонтували кладку, яка ще не встигла остаточно "схопитися", пише РИА Новости.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!