Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області провідники поїзда попалися на контрабанді вина з Молдови
 
29-09-2010, 20:00  Випадки

У Житомирській області провідники поїзда попалися на контрабанді вина з Молдови

 
28 вересня на ділянці Північного регіонального управління Держприкордонслужби України у міжнародних пунктах пропуску для залізничного сполучення під час прикордонно-митного оформлення в ході поглиблених оглядів прикордонники виявили товар, який провідники поїздів намагалися незаконно перемістити через державний кордон з України, зловживаючи своїми службовими обов'язками.

0



У пункті пропуску «Виступовичі - залізнична станція» в Житомирській області у міжстельовому просторі під люками даху вагона-ресторану поїзда «Кишинів - С. Петербург» прикордонники виявили 21 літр фальсифікату вина.

Про це повідомив співробітник прес-служби Північного регіонального управління Держприкордонслужби України Віктор Вирва.

У пункті пропуску «Горностаївка - залізнична станція» на Чернігівщині у купе провідника за електрощитом потягу сполученням "Київ - С. Петербург", крім спортивної амуніції, виявлено 1 кілограм борсукового і ведмежого жиру.

Зараз на провідників складено протоколи про порушення митних правил, а керівництву залізниць відправлені листи про недопущення незаконних дій з боку їх співробітників.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!