Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Криму випав сніг
 
8-10-2010, 00:16  Випадки

У Криму випав сніг

 
У Криму випав перший сніг. На цьому тижні білою стала вершина гори Чатир-Даг.

У Криму випав сніг



Зараз сніг лежить на верхньому плато гори. «Засипані снігом ділянки добре видно з ялтинської траси», - розповіли Новому регіону очевидці. owerlord 2

Директор центру спелеотуризму Онікс-тур Олександр Козлов розповів, що сніг на Чатир-Дазі випав у понеділок. «Це правда. Сніг справді лежить на верхньому плато. Але журавлі поки не летіли », - зазначив Козлов. За його словами, денна температура повітря на Чатир-Дазі становить близько трьох градусів тепла.

У кримському Гідрометцентрі не змогли підтвердити інформацію про перший сніг, пояснивши, що на Чатир-Дазі спостереження не ведеться. «На Ай-Петрі і Ангарському перевалі снігу поки не було. Що стосується Чатир-Дага, то там сніг цілком може бути. Згідно з останньою синоптичною ситуацією температура там наближається до нульової позначки », - розповіли синоптики.

Нагадаємо, за прогнозом Гідрометцентру, зима цього року буде не дуже суворою і холодною, але будуть окремі періоди значного похолодання

З а матеріалами news.mail.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!