Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жінку, яка страждає під Різдво від мігрені нарешті вилікували
 
13-10-2010, 21:34  Випадки

Жінку, яка страждає під Різдво від мігрені нарешті вилікували

 
Влада відмовила в допомозі британці, яка на Різдво страждає від найжорстокіших мігреней. Миготливі вогники можуть обумовити не тільки мігрені, а й епілептичні припадки, але влада вважає, що абсолютно безпечні, і залишаться на своїх місцях.

Жінку, яка страждає під Різдво від мігрені нарешті вилікували



Жінка, яка звернулася до місцевих органів влади з проханням не розвішувати по місту миготливі вогники, отримала відмову. У своєму листі вона згадала, що ці святкові прикраси негативно впливають на людей, які страждають від головних болів і епілепсії. За словами жінки, раніше подібні вогники розвішували лише в деяких місцях, і вона могла з успіхом уникати їх, проте останнім часом обійти настирливі прикраси на вулицях стає все важче. «Чому ці лампочки повинні блимати так несамовито? Чому б не включити спокійний блакитний колір і жити в світлі? »- дивується жінка. Під час нападів мігрені, викликаних вогниками, у неї німіє язик, і вона не може говорити.

Влада проконсультувалися з експертами з ілюмінації й вирішила, що нічого небезпечного в миготінні лампочок немає. Фахівці розповіли, що лампочки блимають кожні три секунди, а для того, щоб заподіяти шкоди здоров'я, миготіння повинно бути більш інтенсивним - один раз на секунду. По всій видимості, влада не бажає розлучатися з новими різдвяними прикрасами, на які вони витратили £ 10000. Більш того, цього року вони збираються роздавати безкоштовні вогники місцевим магазинчикам, щоб ті брали участь в оздобленні міста. Жінці ж порадили під час водіння дивитися на дорогу, а не по сторонах.

Джерело: zdravoe.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!