Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області затримано фура з налегальним вантажем
 
16-10-2010, 01:24  Випадки

У Житомирській області затримано фура з налегальним вантажем

 
14 жовтня працівниками взводу ДПС м. Коростеня на 60 км а / д Київ - Ковель, зупинено вантажний автомобіль Івеко, під керуванням мешканця м. Луцька.

0



Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

При перевірці встановлено, що водій перевозив водяний насос, системи безпеки для автомобілів, запасні частини для сигналізації і стенд для виставки без будь-яких документів на вантаж. Водія з автомобілем і вантажем доставлено до Коростенського міськвідділу для подальшої перевірки.

Упродовж минулої доби працівниками Державтоінспекції на автошляхах області було виявлено та припинено 809 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 40 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння. Складено 160 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 79 тисяч гривень. У цілому ж стягнуто майже 46 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!