Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » МНС підтвердило чутки про техногенну аварію на Крошні в Житомирі
 
18-10-2010, 23:29  Випадки

МНС підтвердило чутки про техногенну аварію на Крошні в Житомирі

 
17 жовтня в місті Житомир внаслідок пошкодження високовольтної повітряної лінії електропередач 10 кВ була відключена електропідстанція «Крошня» і 23 трансформаторних підстанції.

МНС підтвердило чутки про техногенну аварію на Крошні в Житомирі



Як повідомив працівник прес-служби ГУ МНС України в Житомирській області Сергій Уланов, в результаті техногенної аварії були знеструмлені всі приватні і житлові будинки в мікрорайоні Крошня.

Для відновлення енергопостачання були задіяні 7 бригад Житомирського РЕМ - 36 чоловік і 7 одиниць техніки.

Крім того, 16 жовтня в Житомирі, на території одного з підприємств, виникло загоряння залишків мазуту в металевій ємності. Вогнем знищено залишки мазуту. Причина пожежі і збиток встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 тис. грн.

За минулий тиждень на пульт оперативно-рятувальної служби «101» надійшло 87 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 1 надзвичайна ситуація, 34 пожежі, 17 ДТП, 5 повідомлень про виявлення вибухонебезпечних предметів, 17 випадків травматизму.

Всього під впливом різних факторів в області 10 осіб загинуло та 13 травмовано.


Нагадаємо, минулого тижня 13 жовтня, у день жалоби по всій України, під Житомиром зіткнулися відразу п'ять автомобілів. У результаті жахливого ДТП загинули 6 людей.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!