Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі в одному з гуртожитків завівся «телефонний маніяк»
 
22-10-2010, 00:23  Випадки

У Житомирі в одному з гуртожитків завівся «телефонний маніяк»

 
У Житомирській області студент одного з вузів, якого затримали за крадіжку мобільного телефону, зізнався ще в одній крадіжці телефону.

0



Як повідомила Житомир.info прес-служба УМВС у Житомирській області, про крадіжку телефону "Нокія 5130" вартістю 1100 гривень в міліцію повідомив його власник - студент одного з вузів Житомира. Він розповів, що телефон зник з кімнати гуртожитку, де він проживає, під час його нетривалої відсутності.

За підозрою у скоєнні крадіжки оперативники карного розшуку затримали 17-річного студента цього ж вузу, житомирянина, який зізнався в скоєному.

Як з'ясували міліціонери, хлопець причетний ще до однієї крадіжки мобільного телефону. Вночі 20 жовтня він вкрав телефон "LG-RU 990" вартістю 2205 гривень у іншого студента свого вузу. Викрадене вилучено.

Також 20 жовтня правоохоронцям стало відомо ще про одну крадіжку мобільного телефону, яка сталася в одній із сільських шкіл Андрушівського району .

17-річний учень вкрав з кишені куртки 9-річної дівчинки мобілку "Нокія 2700" вартістю 1200 гривень.

Викрадене вилучено.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!