Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція затримала пенсіонерку яка продавала «Віскі» домашнього виробництва
 
22-10-2010, 13:28  Випадки

Міліція затримала пенсіонерку яка продавала «Віскі» домашнього виробництва

 
«Скільки ниточка не вийся, а кінець буде» - таку народну мудрість можна застосувати, говорячи про тих, хто займається самогоноварінням. Так і сталося з незаконним промислом мешканки селища Немильні, Новоград-Волинського району, Житомирщини.

0



Власну квартиру 57-річна жінка перетворила в самогонну точку, серед односельців отримала назву «Обитель зеленого змія». Торгуючи «Віскі» домашнього виробництва, за словами пенсіонерки, вона допомагала дітям.

Горілку в пластмасовій тарі дільничний знайшов у коморі і в шафі спальної кімнати, а самогонний апарат, в перервах між його безпосереднім використанням, жінка переховувала на горищі.

На даний час кримінальну справу, порушену відносно «підприємниці» за ст. 203 (заняття забороненими видами господарської діяльності), направлено до суду. Їй відповідно до чинного законодавства буде визначено покарання у вигляді штрафу в сумі від 850 до 1700 грн.

У разі повернення жінки до забороненого промислу їй вже загрожує обмеження волі на строк до 5 років.

Як прокоментував начальник міліції громадської безпеки Новоград-Волинського міськвідділу Валерій Дьомін, дільничними інспекторами з початку року до адміністративної відповідальності за виготовлення, зберігання самогону та апаратів залучені 252 особи. А 30 мешканців району - за придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!