Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області хлопець на Ямасі від Фольксвагена утік, від Жигулів утік - від шлагбаума не втік
 
10-11-2010, 10:47  Випадки

У Житомирській області хлопець на Ямасі від Фольксвагена утік, від Жигулів утік - від шлагбаума не втік

 
У Житомирській області відбулася «трагікомічна» потрійна аварія зі щасливим кінцем, після якої, на щастя, всі залишилися живі. Обставини цієї ДТП викликають посмішку. Не смішно буде тільки його головній дієвій особі - 20-річному жителю Бердичівського району Житомирської області, який, керуючи моторолером Ямаха, примудрився зачепити по черзі два автомобілі і перевернутися після зіткнення зі шлагбаумом. Швидше за все, йому, а точніше, його батькам, доведеться відшкодувати збитки, завдані власникам подряпаних авто.

0



Цікавою деталлю даного ДТП є те, що позаду юного «гонщика» в якості пасажира знаходився його друг. Обидва отримали травми середнього ступеня тяжкості, і після ДТП були доставлені до лікарні.

Обставини аварії такі.

8 листопада близько 22 години на 106-му кілометрі автодороги Шепетівка - Бердичів «Ямаха», рухаючись у напрямку Бердичева, виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автомобілем Фольксваген під керуванням мешканця Бердичева.

Як уточнили в прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області, після цього моторолер продовжив рух і зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21070 під керуванням 47-річного жителя Чуднівського району Житомирської області, який зупинився на залізничному переїзді в напрямку Бердичева.

Після цього на очах у здивованих учасників дорожнього руху моторолер, нарешті, «загинув смертю хоробрих» - він зіткнувся з шлагбаумом.

Водії та пасажири легкових автомобілів не постраждали; водій і пасажир моторолера доставлені в травматологію.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!