Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на Чуднівському мосту через ожеледицю десятки машин потрапили в пробку
 
30-11-2010, 22:04  Випадки

У Житомирі на Чуднівському мосту через ожеледицю десятки машин потрапили в пробку

 
У ніч на 29 листопада в Житомирській області пройшли хуртовини та сильні снігопади. На дороги вийшла снігоприбиральна техніка, але траплялися аварійні ситуації. В обласному центрі і на автодорогах області була задіяна техніка підрозділів МНС. На Чуднівському мосту в Житомирі в пробку потрапили десятки автомобілів, які були не в змозі подолати в обидві сторони підйоми, які вкрилися снігом і льодом.

У Житомирі на Чуднівському мосту через ожеледицю десятки машин потрапили в пробку



Відділенням частини спеціальної техніки на рятувальному автомобілі була надана допомога з буксирування автомобілів. На дорогах області сталося ще кілька випадків, де підрозділи МНС допомагали вилучати вантажівки з кюветів. З урахуванням того, що очікується пониження температури, рятувальники Житомирській області готуються до напруженої роботи.

Про це повідомляє Сергій Уланов, інженер центру зв'язків з громадськістю ГУ МНС у Житомирській області.

Внаслідок аварійного спрацювання автоматики відключеними 2 високовольтних повітряних лінії електропередач 10 кВ, 27 трансформаторних підстанцій та 7 населених пунктів в Олевському, Радомишльському та Житомирському районах.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!