Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі на жінку напала зграя собак. Порвали чоботи і покусали ноги
 
7-12-2010, 23:16  Випадки

У Житомирі на жінку напала зграя собак. Порвали чоботи і покусали ноги

 
Вчора в Житомирі був зафіксований факт нападу бродячих собак на жінку. Про це сьогодні на нараді в Житомирській міськраді заявив заступник мера Микола Боровець.

0



- Ця жінка тільки що була у мене в кабінеті. Вона йшла по тротуару близько 20 школи, на неї напала ціла зграя бродячих собак. Тварини порвали чоботи, покусали ногу. Проблема кричуща, вона не може замовчуватися, - сказав Боровець.

Заступник мера дав завдання начальнику управління житлового господарства Житомирської мерії Світлані Півоваровій до понеділка, 13 грудня, знайти і представити шляхи вирішення проблеми з бродячими собаками в Житомирі.

«Не знаю, який варіант, але шляхи рішення повинні бути знайдені, - сказав він. - Якщо хтось думає, що ми зловимо тисячі собак по місту і стерилізуємо їх або ще що зробимо в гуманному форматі, то нам це не вдасться. Кажу це, знаючи, що завтра мене розкритикують. Тому що ми, представники влади, в першу чергу, відповідаємо за безпеку проживання людей. Деякі розповідають про гуманний підхід до цієї проблеми в інших країнах. У цих інших країнах людина перед тим, як завести собаку, отримує на неї паспорт, і перед тим, як здати або десь подіти, вона повинна отримати довідку, що вона її десь прихистила. А у нас полюбив собаку один день, а на другий вже не любить, і нехай вона ходить по вулицях. Так далі не можна ».

Микола Боровець підкреслив необхідність перед тим, як надавати шляхи вирішення проблеми безпритульних тварин, провести переговори з представниками громадських організацій та врахувати їхні пропозиції.

За приблизними підрахунками, в Житомирі кількість бездомних собак досягло вже 35 тисяч.


Як повідомлялося, громадська організація "Захисту тварин" розкритикувала ідею заступник мера Миколи Боровця перестріляти в Житомирі всіх бродячих собак.

Раніше, Микола Боровець заявляв що «немає сенсу вигадувати колеса, на яких вже їздять інші люди ... Ми наймали мисливців, публічно призначали дні відстрілу і оголошували всім людям. Всі задоволені ніколи не будуть, але вихід знайшли тільки один ».
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!