Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі автомобіль провалився в яму, залишену робітниками на дорозі.
 
11-12-2010, 00:42  Випадки

У Житомирі автомобіль провалився в яму, залишену робітниками на дорозі.

 
У Житомирі у вівторок, 7 грудня, близько 14:00 на розі вулиць Гагаріна та Бальзаківській сталася неприємна пригода. Автомобіль місцевого жителя провалився в яму, залишену працівниками на дорозі.

У Житомирі автомобіль провалився в яму, залишену робітниками на дорозі.



За словами місцевих жителів, працівники Водоканалу проводили відсмоктування води на ділянці дороги по вулиці Гагаріна. У зв'язку з чим посеред дороги вирили чималу яму. Знаків, що повідомляють про проведення робіт, виставлено не було.

Таким чином місцевий житель, який повертався додому, не побачивши перешкод, потрапив на своєму автомобілі прямо в цю ямку. Загальмувати, а тим більше зупинитися, чоловік не мав ніякої можливості, так як погода і бруд на дорозі зробили свою справу.

Автомобіль пірнув під асфальт. Заглушити машину не вдалося, і, таким чином, двірники мили лобове скло цілих дві години, поки машину не витягли.

Витягали машину екскаватором і краном. Тут же привезли і встановили дорожні знаки. До події про роботи на дорозі вказувала єдина пірамідка, яку за умов дощової погоди водій просто не помітив.

- Слава Богу, що в цю яму напередодні вже хоч трохи засипали щебенем, інакше б автомобіль пірнув під землю повністю, - обурюються місцеві мешканці.



За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!