Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ще один водій на іномарці провалився в яму залишену робочими Водоканалу.
 
23-12-2010, 22:44  Випадки

Ще один водій на іномарці провалився в яму залишену робочими Водоканалу.

 
У Житомирській області в при в'їзді до Бердичева, водій на «Сітроен» потрапив у яму залишену працівниками місцевого Водоканалу.

Ще один водій на іномарці провалився в яму залишену робочими Водоканалу.



Федір і Світлана прямували з Чуднова до своєї дочки в Бердичів, але велика дорожня несподіванка перервала їхній шлях при в'їзді в місто.

Автомобіль, в якому їхало подружжя, потрапив у яму на вулиці Чуднівській неподалік колишнього «свинячого» базару.

- Їду, а мені назустріч машина, я трохи в бік, бачу знак, швидкість у мене не більше 40 км / ч. Коли чую: машина впала. - Згадує Федір, водій автомобіля «Сітроен-Берлінго».

Чоловік заглушив мотор, вийшов з іномарки і почав її оглядати. Неозброєним оком побачив, що справа серйозна.

- Розбив піддон; масло вибігло, чолом лобове скло розбив, обірвалися перемикачі поворотів і світла. Це те, що я в темряві побачив. Бампер повністю розбитий, а знизу що, не знаю. - Розповідає водій автомобіля.

Різні ями бачив, говорить чоловік, але таку - ще ні: місце, куди потрапила машина, з'явилося в результаті розкопок. Мешканці сусідніх будинків розповіли, що днями тут працювали робочі Водоканалу. Після себе служба залишила попереджувальний знак, але він не вберіг авто від ями. Все тому, кажуть потерпілі, що знак стояв не там, де треба.

- Знак стояв збоку, ми думали, що яма там. Чоловік узяв трохи вбік і прямо в яму потрапив. - Обурюється Світлана, пасажирка автомобіля.

Пізніше на місце події приїхав представник водоканалу і сказав, що знак був у потрібному місці, а подружжя його переставило.

Чия версія правильна, визначать правоохоронці.


Нагадаємо, два тижні тому, в Житомирі на розі вулиць Гагаріна та Бальзаківський сталася неприємна пригода. Автомобіль місцевого жителя провалився в яму, залишену працівниками на дорозі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!