Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині від смерті в пожежі господаря будинку врятувала кішка
 
3-01-2011, 23:06  Випадки

На Житомирщині від смерті в пожежі господаря будинку врятувала кішка

 
2 січня близько 10 години ранку в смт.Чуднів Житомирської області виникла пожежа в приватному будинку, причиною якого став недопалок, необережно залишений п'яним курцем.

0



У 65-річного власника будинку гостював 46-річний сусід, у якого була дружина і четверо дітей. Але не ужившись під одним дахом з рідною сім'єю через тягу до спиртного, вже другий рік чоловік жив у «приймах» у «товариша», а той частенько складав вимушеному «квартирантові» компанію для чергового застілля.


Напередодні трагедії, приймак повернувся «додому» в нетверезому стані з пляшкою, і запропонував господареві відзначити свято. Всю цю картину застав син господаря, який прийшов провідати батька. Побачивши в неадекватному стані колишнього сусіда, у якого вже прорізалися ознаки "білої гарячки", він спробував викликати швидку допомогу.


Зрештою чоловіки відправили молодого і лягли спати: господар на тапчані, а «квартирант» на старих дверях, які лежали прямо на підлозі. Зі свого нехитрої ліжка чоловік вже не встав.


За іронією долі, загиблого намагалися врятувати власні діти. Вони були першими хто прибіг на крик переляканого сусіда. Потрапити відразу в середину будинку було неможливо, так як все приміщення було задимлене і через двері виднілося полум'я. Пожежу почали гасити власними силами за допомогою снігу. І тільки тоді, коли непутящого батька вирвали з обіймів полум'я та винесли назовні, викликали пожежників. Близько обіду чоловік помер на лікарняному ліжку від отриманих опіків і травматичного шоку.


Господаря врятувало, напевно, новорічне диво - його улюбленця, киця Мурка, до речі, один з талісманів нового року, злякавшись смороду і диму, кинулася до старого і кігтями і шумом розбудила його.


Іванна Рикун, центр зв'язків з громадськістю управління МНС у Житомирській області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!