Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі в лікарні побили тапочками 9-річного хлопчика?
 
19-10-2009, 20:44  Випадки

У Житомирі в лікарні побили тапочками 9-річного хлопчика?

 
'У

7 жовтня в міліцію поступило повідомлення з травмпункта про те, що в центральній міській дитячій лікарні міста Житомира неповнолітній житомирянин, 2000 року народження, отримав тілесні ушкодження.

- До нас звернулися з повідомленням, що в 9-річного хлопчика, який знаходився в педіатричному відділенні міської дитячої лікарні, кидали тапочки і інші предмети, через що він отримав гематому під оком. Була проведена перевірка, опитані неповнолітні 13-ти і 16-ти років, які знаходилися в палаті разом з цим хлопчиком. Вони повідомили, що вночі, під час сну, 9-річний хлопчик хропів, і аби його розбудити, неповнолітні почали кидати в нього тапочки. Вранці він прокинувся з синяком під оком, - говорить начальник сектора кримінальної міліції у справах дітей Королівського РО УМВС України в Житомирської області Руслан Потапенко.

Він також повідомив Житомир.info, що зважаючи на відсутність складу злочину в збудженні кримінальної справи відмовлено. Мати 13-річного підлітка притягнена до адміністративної відповідальності за неналежне виховання сина.

Крім того, на думку Руслана Потапенко, лікарні міста Житомира, непристосовані до роботи з підлітками. Діти різних віків знаходяться в одній палаті, чого не повинно бути. Але це питання вимагає рішення на законодавчому рівні.

Як прокоментував журналістам начальник управління охорони здоров'я мерії Житомира Микола Суслік, в даний час підліток виписаний з лікарні додому.

Якщо стан його здоров'я потребуватиме продовження лікування, він буде госпіталізований в окрему палату.

Микола Суслік також заявив, що, згідно опиту дітей і медперсоналу, викладене батьками в заяві не підтвердилося.

Крім того, Микола Петрович відзначив, що останніми роками збільшується кількість дітей з неадекватною поведінкою.

За останні декілька років це вже третій випадок бійки або побиття в дитячій міській лікарні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!