Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Києві даішник кермував маршруткою замість п'яного водія
 
13-02-2011, 17:11  Випадки

В Києві даішник кермував маршруткою замість п'яного водія

 
В Києві даішник кермував маршруткою замість п'яного водія

У Києві - нове НП з маршруткою. Після декількох аварій, в яких з вини водіїв автобусів страждали пасажири, відбулося і зовсім кричуще: абсолютно п'яний водій віз 40 пасажирів. Трагедії не сталося лише дивом. Співробітник ДАІ зупинив Виляюча по дорозі маршрутку, і сам довіз пасажирів до кінцевої. Справа була в маршрутці № 332, яка курсує з Броварів до Києва. Як розповів нам інспектор ДАІ, старший прапорщик Василь Гончар, зупинив він автобус, оскільки той їхав виляючи.

«Я попросив документи і відчув сильний алкогольний« вихлоп », водій ледве тримався на ногах. Мені він зізнався, що пив всього одне міцне пиво сьогодні вранці перед виїздом. Найжахливіше, що коли ми перевірили його дорожній лист, виявилося, що він пройшов медогляд! »- Каже Гончар. Він говорить, що люди почали обурюватися, мовляв, спізнюються на роботу. «Я ще в армії їздив на таких машинах. Правда, пасажирів попередив, що поїдемо до метро без зупинок. Коли довіз люди, говорили, що я ідеальний водій маршрутки, знизували руку », - сказав нам старший прапорщик.

Водія-порушника передали керівництву підприємства, яке здійснювало аренду автобуса, щоб того покарали, а маршрутку доставили на штрафмайданчик. У прес-службі ДАІ Києва нам сказали, що Василю Гончару видадуть премію. Зарплата ж у нього невелика - всього 2400 грн. Пасажири злощасної маршрутки розповіли нам, що одразу й не помітили «вихлопу» у водія. «Даішник зайшов в салон і каже, мовляв, хочете подивитися, чому зупинили? Тоді всі стали просити інспектора довезти нас хоча б до метро, тому що в маршрутці їхали люди з сумками і літні », - сказав нам житель Броварів Олександр. «Цьому алкаші ще й виручку даішники віддали», - обурилася пасажирка Тетяна.

Голова Всеукраїнської асоціації перевізників Віталій Рева сказав нам, що випадки, коли людей возять піддатих маршрутники, на жаль, почастішали: «Подорожні листи часто підписують у лікарів за хабар на місяць вперед, а потім їздять в будь-якому стані. За це, звичайно, потрібно позбавляти ліцензії ».

segodnya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!