Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві невідомі збирають металобрухт, грабуючи житлові будинки
 
18-02-2011, 16:52  Випадки

У Бердичеві невідомі збирають металобрухт, грабуючи житлові будинки

 
У місті Бердичеві багато жителів не відрізняються надмірною скромністю, і можуть запросто взяти те, що, на їхню думку, погано лежить і зовсім не треба законним власникам.

0



І якщо раніше зникали з квартир мобільні телефони та інші цінні речі після візиту «дорогих» гостей, то тепер з’явилися інші факти злодійства, які мали місце в Бердичеві на протязі останніх днів. У відділення міліції звернувся житель цього міста з проханням вжити заходів до свого знайомого, який взяв з території автостоянки по вулиці Шевченка його автомобіль ВАЗ, і до цього часу не повернув законному власнику.

Не пощастило також і ще одній бердичівлянці, так як у своєму будинку по вулиці Щорса вона несподівано виявила пропажу опалювальних батарей. За попередньою версією систему опалення демонтували збирачі металобрухту, для подальшої здачі на пункт прийому. Така ж сумна доля з демонтажем спіткала і електрощитовий ящик, який невідомі вкрали прямо з території шкірзаводу по вулиці Леніна, 76.

Іван ФЕДОРОВ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!