Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області чоловік намагався закинути пакет конопель на територію в'язниці
 
11-03-2011, 23:15  Випадки

У Житомирській області чоловік намагався закинути пакет конопель на територію в'язниці

 
Напередодні 8 березня один з жителів Бердичева Житомирської області намагався представити своєрідний подарунок окремим мешканцям виправної колонії. Чоловіка затримали під час дивної спроби доставки на територію спеціалізованого установи загадкового пакету.

0



Як розповів начальник Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області Юрій Олефір, вночі увагу охоронців колонії привернув легковий автомобіль, кілька разів проїхавший уздовж периметра її території, виконуючи незрозумілі маневри. Нарешті з іномарки вийшов молодий чоловік і наблизився до огорожі з колючим дротом, спробувавши при цьому закинути через нього невеликий пакунок.

Слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яка прибула за викликом на місце події разом із співробітниками колонії затримали чоловіка. Він виявився 25-річним місцевим жителем, лише 1,5 місяця, як звільнився з в'язниці.

У його незаконній передачі знаходилося 2 поліетиленових згортка з наркотичною сировиною, за висновком експертів, канабісом вагою майже 150 гр.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!