Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 10-річний хлопчик, граючи з сірниками, ледь не спалив власний будинок.
 
25-03-2011, 09:06  Випадки

10-річний хлопчик, граючи з сірниками, ледь не спалив власний будинок.

 
Незважаючи на постійні попередження про дотримання необхідних норм і правил пожежної безпеки, у Житомирі та області раз у раз лунає тривожне завивання сирен пожежної машини що поспішає на виклик.

10-річний хлопчик, граючи з сірниками, ледь не спалив власний будинок.



Зрозуміло, що причиною загоряння може бути будь-яка, навіть незначна дрібниця - аж до замикання в електропроводці. Однак набагато гірше, коли підпалив житла здійснюють самі домочадці, погано віддаючи звіт в своїх діях. І навіть не розуміючи, що їх необачні вчинки можуть стати причиною трагедії.

Несподіванкою для жителів провулка Крилова, в Бердичеві стало полум'я вогню, яке пробивалося з горища в будинку їх сусідів. Втім, спочатку був їдкий дим, який і помітили уважні люди, відразу ж викликавши пожежних.

Не витрачаючи часу даремно, добрі люди повідомили про трагедію власникам які знаходились в будинку - молодій мамі з маленькою дитиною, які відразу ж вибігли на вулицю.

В цей час сусіди почали виносити цінні речі з небезпечного житла, коли під'їхали пожежники, які почали гасити димлячий дах, а після того, як було вибито вікно, численні свідки трагедії побачили і язики полум'я.

На щастя, завдяки вчасно отриманій інформації вдалося уникнути людських жертв і значних збитків особистому майну проживаючих в будинку людей. Пошкодження торкнулися тільки горищного приміщення.

Як з'ясувалося згодом, причиною спалаху стала гра з сірниками на горищі 10-річного хлопчика, пустощі якого ледь не стало причиною трагедії, а можливо і загибелі людей.
Зображення з сайту artnow.ru
За матеріалами zhzh.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!