Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві чоловік ледь не вбив дружину, приревнувавши до «Однокласників»
 
8-04-2011, 23:10  Випадки

У Бердичеві чоловік ледь не вбив дружину, приревнувавши до «Однокласників»

 

ЛЮБОВ І ІНТЕРНЕТ


У Бердичеві чоловік ледь не вбив дружину, приревнувавши до «Однокласників»



На сьогоднішній день Інтернет міцно увійшов у життя майже кожного українця, адже з його допомогою можна не лише дізнатися останні новини у світі, рецепти екзотичних страв або іншу корисну вам інформацію, але й поспілкуватися зі знайомими людьми які зараз далеко в режимі «онлайн». А для багатьох з нас Інтернет зводиться в першу чергу до соціальних мереж, де можна знайти старих друзів, пограти в різні ігри і подивитися на фотографіях як живуть твої колишні сусіди за партою. Як правило, вилазки в Інтернет не обмежуються 5-10 хвилинами, а займають набагато більше часу, що не завжди може сподобатися вашим домашнім. І нічого якщо ти слухняне чадо десяти років від народження, але от якщо ти турботлива дружина, в обов'язки якої входить забезпечити затишок в будинку - тоді зовсім інша справа. Для глави сімейства однієї подружньої пари міста Бердичева Інтернет став справжнім покаранням, адже його дружину міцно затягнув віртуальний світ і соціальні мережі. У будинку запанував безлад, в холодильнику весело склеювалися один з одним напівфабрикати, обіцяючи чергову швидку «холостяцький» вечерю і нетравлення шлунка від невідомих інгредієнтів, які завдяки тривалим хімічним реакціям в процесі приготування придбали запах м'яса ідентичний натуральному. Разом з запустінням в квартирі Інтернет приніс чоловікові і самотність в спальні, адже навіть ночі дружина проводила в суспільстві комп'ютера, засинаючи лише під ранок в обнімку з клавіатурою.

І ось в черговий раз, прокинувшись о 01-00 ночі і виявивши відсутність в ліжку дружини, нерви обуреного чоловіка не витримали, і він вирішив назавжди позбавити свою квартиру від злісного Інтернету. Він з такою силою відкрив двері в кімнату де знаходився комп'ютер, що половина ручки залишилася в його руках. Висловлюючи все, що думає з приводу нічних посиденьок в соціальних мережах і погрожуючи фізичною розправою, чоловік з легкістю порвав кабель підключення до мережі, чим позбавив жінку на найближчий час доступу до Інтернету. Жертву Інтернет-залежності агресивна поведінка чоловіка налякала, і вона викликала наряд міліції для упокорення бешкетника. Після чого написала заяву про неправомірні дії чоловіка.

Крапку в сімейній сварці повинні поставити співробітники міліції, яким належить вирішити, під яку міру відповідальності потрапляє нічний бешкетник.


Вся информация о том,как получать стабильный доход от сайта .

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!