Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У заможного бердичівлянина викрали з гаража його «Мустанг»!
 
30-04-2011, 10:16  Випадки

У заможного бердичівлянина викрали з гаража його «Мустанг»!

 
Не припиняється низка крадіжок з присадибних ділянок приватних секторів міста Бердичева, звідки щодня надходять чисельні заяви до місцевого відділення міліції про зникнення приватної власності.

0



Причому крадуть все - від торішньої картоплі до алюмінієвого посуду, в якій домовласники дають їсти домашньому господарству. Але крім таких дрібних злочинів у місті Бердичеві діє інша «банда зловмисників, яка працює «по-крупному », виносячи з чужих дворів більш цінні речі, іноді навіть зламуючи замки госпбудівель і гаражів, викрадаючи транспортні засоби які знаходяться там. З аналогічною заявою з приводу нічних візитерів звернувся в міліцію житель міста Бердичева, який заявив, що невідомі особи, зламавши замок, відкрили його гараж, звідки викрали його транспортний засіб «Мустанг» - спортивний дорогий велосипед іноземного виробництва і не менш цінну і потрібну в господарстві бензопилу. Подібна ж біда спіткала мешканця вулиці Жуковська, у якого злочинці вкрали його двоколісного друга іноземного походження.

Ведеться пошук велосипедистів, яким подобається їздити на імпортних веломашинах замість старої, доброї «Україна» вітчизняного виробництва.

Іван ФЕДОРОВ

БЕРДИЧІВ Діловий

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!