Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Благодійники з Німеччини намагалася передати до Житомира гуманітарну допомогу і контрабанду
 
11-05-2011, 22:36  Випадки

Благодійники з Німеччини намагалася передати до Житомира гуманітарну допомогу і контрабанду

 
Німецька благодійна організація намагалися передати до Житомира гуманітарну допомогу разом з контрабандою. Про це сьогодні повідомила прес-служба Житомирської митниці.

Благодійники з Німеччини намагалася передати до Житомира гуманітарну допомогу і контрабанду



Житомирські митники виявили порушення митних правил Німецькій благодійною організацією «Internationale Paketaktion Ost eV», яка направила вантаж в якості гуманітарної допомоги на адресу міжнародної молодіжної громадської організації «Проект Воден» у місті Житомирі.

"При проведенні огляду вантажу: бувшого у вживанні до 30% зносу" одяг, взуття, посуд, білизну, меблі, стільці та інвалідні коляски ", розміщеного в напівпричепі і доставленого на склад гуманітарної допомоги міжнародної молодіжної громадської організації« Проект Воден », м. Житомир, були виявлені товари, які не були вказані у товаросупровідних документах, тобто переміщені через митний кордон України з поданням митному органу як підстави для переміщення товарів, документів, що містять неправдиві дані. " - Йдеться в повідомленні прес-служби.

У ході перевірки встановлено, що переміщення через кордон з приховуванням від митного контролю товарів, було організовано головою громади «Internationale Paketaktion Ost eV», паном Вернером Матуте (Werner Matutat), який надав перевізнику товаросупровідні документи, що містять неправдиві дані щодо кількості та найменування товарів.

З усього видно, зазначені дії мають ознаки порушення митних правил.

Щодо керівника Німецької благодійної організації Житомирською митницею порушено справу про порушення митних правил за ст.352 Митного кодексу України. Рішення у справі найближчим часом буде прийнято судом.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!