Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області семикласниця врятувала 9-поверховий будинок від пожежі
 
12-05-2011, 14:05  Випадки

У Житомирській області семикласниця врятувала 9-поверховий будинок від пожежі

 
11 травня в Бердичеві мало не сталася трагедія - близько 5 вечора загорілася трикімнатна квартира на восьмому поверсі в 9-поверхового будинку по вулиці Свердлова 71.

0



Як повідомляє РІО Бердичів, на момент пожежі в квартирі знаходилася дочка господарів, яка навчається в сьомому класі. Саме вона першою виявила, що в квартирі повно диму, а на кухні загорілася газова плита і м'які меблі і звернулася за допомогою до сусідів, які і викликали пожежників.

Прибувши за викликом, рятувальники загасили пожежу підручними засобами за кілька хвилин. Однак, крім пожежних машин, на виклик прибули ще й аварійна газова служба, і працівники РЕЗ. Джерело загоряння виявилося на кухні, вогнем пошкоджено меблі та побутова техніка.

Однією з причин займання пожежники називають витік газу, через який і спалахнула пожежа - аварійна газова служба перекрила газ і пожежа почала стихати.

У цей же день о 18.30 в м. Малин виникла пожежа в літній кухні - повідомляє прес-служба УМНС в Житомирській області. У результаті знищено покрівлю та пошкоджено стіну сусідньої господарської будівлі. А близько 6 ранку 12 травня згорів сарай у Баранівці і ще 6 кв.м. покрівлі сусіднього сараю.

У Ємільчинському районі в результаті необережного поводження з вогнем знищено 4 га сухої трави на території Серединського сільської ради та 3 т соломи у приватному господарстві.
Фото з сайту newvers.ru
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!