Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві запальний покупець ледь не вбив молоденьку продавщицю!
 
16-05-2011, 20:54  Випадки

У Бердичеві запальний покупець ледь не вбив молоденьку продавщицю!

 
Останнім часом у місті Бердичеві все частіше виникають конфлікти між покупцями і продавцями, і винуватцями таких зіткнень часто стають як одні, так і інші. І якщо в більшості випадків сварка і з'ясування обставин закінчується взаємними звинуваченнями і неприємними словами, то зовсім по-іншому справа йде, коли відвідувач магазину перебуває в нетверезому стані, а на вулиці - три години ночі.

У Бердичеві запальний покупець ледь не вбив молоденьку продавщицю!



Саме так і трапилося в ніч з неділі на понеділок, у приміщенні цілодобового магазину «Лимон». Близько трьох годин ночі в магазин зайшов нетверезий покупець, якому чомусь не сподобалися дії втомленої продавщиці. Чоловік спочатку почав чіплятися до дівчини, а потім і зовсім почав обзивати її, використовуючи при цьому ненормативну лексику. Коли перелякана продавщиця пригрозила викликати міліцію, нічний візитер розлютився не на жарт, і в пориві гніву кинувся на неї, але їй вдалося відштовхнути кривдника і він впав, розбивши при цьому скло в магазині. Після цього дівчина одразу ж викликала міліцію, а невідомий бешкетник зник з місця злочину. Розслідуванням інциденту займаються співробітники міліції, а працівниця магазину перебуває в шоковому стані, адже з подібним неврівноваженим покупцем вона зіткнулася вперше.

Іван ФЕДОРОВ

БЕРДИЧІВ Діловий
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!