Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські прикордонники затримали авто з тонною металу із зони
 
25-05-2011, 11:57  Випадки

Житомирські прикордонники затримали авто з тонною металу із зони

 
24 травня прикордонники відділу прикордонної служби «Млачівка» Житомирського загону спільно з представником 4 роти батальйону ГУ МВС України по охороні зони відчуження і зони безумовного обов'язкового відселення, за 90 метрів від межі зони відчуження, що в Київській області, затримали мікроавтобус "Фольксваген" з трьома українцями.

Житомирські прикордонники затримали авто з тонною металу із зони



Про це повідомляє Віктор Вирва прес-служба Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Під час огляду в автомобілі виявлені металобрухт вагою до 1 тонни і два металошукача. Затримані та автомобіль з вантажем доставлено у відділ зони Чорнобильської АЕС ГУ МВС України в Київській області для складання процесуальних документів, а також проведення експертизи вилученого металу.

З пояснень шукачів брухту, які приїхали в зону з Овруцького району Житомирської області, стало відомо про їхній намір реалізувати забруднений вантаж в приймальних пунктах. Зараз вирішується питання про притягнення даних осіб до юридичної відповідальності.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!