Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чоловік зник після розлучення, залишивши дружині банківський борг в 20 000 гривень
 
26-05-2011, 21:46  Випадки

Чоловік зник після розлучення, залишивши дружині банківський борг в 20 000 гривень

 
У Житомирській області чоловік взяв у банку кредит і зник, залишивши виплачувати борг колишній дружині.

0



У місті Бердичеві все частіше і частіше правоохоронним органам доводиться втручатися в сімейні конфлікти місцевих жителів, які переходять межі дозволеного законодавством України.

У відділення міліції звернулася бердичівлянка з проханням знайти її колишнього чоловіка. За словами жінки, ще за спільне сімейне життя її чоловік займаючись бізнесом, взяв у кредит більше 10 000 гривень, попросивши дружину виступити поручителем перед банком.

Після розлучення й подальшого поділу майна, чоловік розпродав всю свою власність і поїхав у невідомому напрямку. З тих пір колишня дружина з ним не бачилася.

Зате тепер майже кожен день вона бачить працівників даного банку, які теж не можуть знайти боржника, а тому вимагають виплатити необхідну суму плюс відсотки (а це вже більше 20 000 гривень) його поручительку, а за сумісництвом і колишню дружину.

Жінка не знає, що їй робити - у справи свого «благовірного» вона не втручалася, і про те, що він не платить за кредит, теж не мала ні найменшого поняття. Природно, що таких великих грошей їй не заробити, представники банку в свою чергу погрожують звернутися у виконавчу службу і відібрати те майно, яке залишилося у неї після розлучення.

Постраждала від афери чоловіка бердичівлянка звернулася в міліцію з проханням про допомогу в розшуку зниклого боржника. Інакше вона може просто-напросто опинитися на вулиці.
За матеріалами: berdichev.biz

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!