Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирської області прикордонники врятували від грипу 62 нелегали
 
3-11-2009, 23:56  Випадки

У Житомирської області прикордонники врятували від грипу 62 нелегали

 
'У

2 листопада на ділянці Північного регіонального управління Госпогранслужби України не пропущено 62 людини. Це громадяни Узбекистану, Азербайджану, Таджикистану, Киргизстана, Вірменії і Грузії, які не підтвердили мету поїздки. Найбільша група з 38 чоловік зафіксована в пункті пропуску «Виступовічи - залізнична станція», Житомирського пограничного загону, що знаходиться на ділянці.

Про це повідомив Віктор Вирва з прес-служби Північного регіонального управління Госпогранслужби України.

Збільшення потоку такої категорії людей почалося з березня 2009 року.

З початку 2009 року не підтвердили мету поїздки 890 чоловік.

Останнім часом тенденція текучості трудової міграції, в основному - вихідців з Кавказу і Середньої Азії, продовжує мати місце в Російській Федерації. Ця категорія людей в умовах світової кризи навряд чи збирається повертатися в свої країни, оскільки соціально-економічне положення в країнах вказаних регіонів плачевне.

Одній з причин збільшення потоку що бажають в'їхати до України є спроби повторної легалізації на території РФ. Зокрема, згідно російському законодавству, іноземці тимчасово реєструються на території РФ строком на 3 місяці. Таким чином, іноземці намагаються в'їхати на територію України, аби потім знов в'їхати в РФ з метою повторної реєстрації.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!